четвер, 12 грудня 2019 р.

Інтегрований урок виробничого навчання та машинопису


          12 грудня 2019 року викладач Скляренко О.Т. провела інтегрований відкритий урок у групі № 11, яка навчається за професією «Оператор компютерного набору». Заняття було побудоване  на  тісних  міжпредметних  зв’язках виробничого навчання та предмету «Машинопис» і проходило у формі командно-інтелектуальної гри «Цифри навколо нас». Епіграф уроку: Ти ніколи не дізнаєшся на що Ти здатний, поки не спробуєш. Цитата дня: Без гри немає й не може   бути повноцінного морального й розумового розвитку (А.С.Макаренко).
     Змагались дві команди «Римські цифри» та «Арабські цифри». Асистентами Ольги Тарасівни були учні 21 групи – Пензар Михайло, Ходан Ігор, технічний оператор – Соляник Сергій. Роботу команд оцінювало компетентне журі. Пройшовши випробовування «Привітання», «Домашнє завдання», «Швидкість письма», «Швидкість мислення», «Електронна дуель», «Комп’ютерні тести», «Ромашка», «Найкращий дизайнер», «Мовознавці», «Закінчити речення…» з незначним відривом перемогла команда «Арабські цифри».
         У результаті гри здобувачі освіти повторили і закріпили машинописні правила написання цифр, поглибили та систематизували знання й вміння, отримані в процесі вивчення цифр та знаків, що вживаються з цифрами.













Немає коментарів:

Дописати коментар