четвер, 5 грудня 2019 р.

Заходи з нагоди Дня Збройних Сил України


До Дня Збройних Сил України 5 грудня 2019 року викладач Танас Н.І. провела у формі диспуту військово-патріотичний захід «Жінка в армії» за книгою військового кореспондента Євгенії Подобної «Дівчата зрізають коси».
Розпочався захід зі слів Ліни Костенко, видатної української поетеси: «В дитинстві відкриваєш материк, який називається потім – Батьківщина». Викладач у формі бесіди послідовно з’ясовувала як у процесі виховання, здобування освіти, праці людина від чуттєвого сприйняття родини та малої батьківщини переходить до усвідомлення рідної мови, культури, звершень свого народу і, з рештою, до активного служінні Вітчизні. Учні поділилися своїми думками з приводу перебування жінки в армії.
До представленої книги спогадів Євгенії Подобної, де містяться розповіді 25 жінок військових, що брали участь в АТО у складі Збройних Сил України та добровольчих підрозділів у 2014-2018 роках, здобувачі освіти підготували презентації.
Завершився захід піснею Анастасії Приходько «Дівчата зрізають коси».
        А напередодні, 4 грудня, здобувачі освіти навчальних груп 26 та 27 зустрілись із учасником АТО Анатолієм  Трайстарем, який розповів присутнім  про свій життєвий шлях, про перебування в зоні бойових дій, про патріотизм та любов до рідної землі.










Немає коментарів:

Дописати коментар