четвер, 12 грудня 2019 р.

Бінарний урок з спецтехнології та англійської мови


      Бінарний урок – це заняття, яке побудоване  на  тісних  міжпредметних  зв’язках, що проводиться спільно двома викладачами відповідних  дисциплін. Бінарний урок за своєю сутністю – це міжпредметний короткостроковий проект. 
        Сьогодні, 12 грудня 2019 року, такий проект в групі № 31, яка навчається за професією «Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин» реалізували викладачі спеціальної технології ремонту Попов А.Ф. та іноземної мови Бучацька Л.І. Тема уроку «Підготовка до встановлення та встановлення операційної системи Windows». Метою, яку ставили перед собою викладачі, було те щоби після завершення уроку здобувачі освіти змогли налаштовувати програму BIOS-Setup для встановлення операційної системи, працювати з програмою Norton Partition Magic під час роботи з жорстким диском, встановлювати операційні системи сімейства Windows,  ознайомились з англійською лексикою, пов’язаною з цією темою та змогли правильно застосовувати її у обраній професії. 
       Завдяки педагогічній техніці викладачів урок пройшов змістовно та цікаво. Здобувачі освіти отримали підвищену мотивацію до вивчення спеціальної технології та англійської мови.












Немає коментарів:

Дописати коментар