вівторок, 23 травня 2023 р.

Методичний подіум педагогічних працівників ЗП(ПТ)О області

             23 травня в онлайн-режимі, в межах Декади ПТО Чернівецької області, відбувся методичний подіум педагогічних працівників ЗП(ПТ)О області: “Презентація посібників педагогічних працівників, які схвалені методичною радою НМЦ ПТО у Чернівецькій області у 2022/ 2023 н.р.”.

            Програма була насиченою і цікавою. З вітальним словом до учасників заходу звернулась Микитюк Світлана Миколаїна, директор  Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області. Світлана Миколаїна представила: Методичні рекомендації. УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ЗАКЛАДУ ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ НА ЗАСАДАХ ПЕДАГОГІЧНОЇ ЛОГІСТИКИ. Збірник тез Всеукраїнської науково-практичної онлайн конференції «Управління розвитком ЗП(ПТ)О на засадах педагогічної логістики: стан, реалії, досвід».

Посібник «Маркетингова діяльність центрів   професійної кар’єри закладів професійної (професійно-технічної) освіти».

Посібник «Технології комплексного обслуговування і ремонту будинків» з галузі ремонтно-будівельне виробництво та утримання домоволодінь, який у 2023 році отримав гриф МОН. Авторський колектив: Турецька Н.В., Беньовська Г.О., Микитюк С.М., Вишневська С.А.. Перший збірник матеріалів «Логістика формування навичок успішності» циклу науково-методичних вебінарів учасників педагогічного експерименту регіонального рівня з теми «Формування м’яких навичок (soft skills) майбутніх кваліфікованих робітників в освітньому середовищі закладу професійної (професійно-технічної) освіти».

            На заході були презентовані збірники педагогів закладів професійно-технічної освіти області, схвалені Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Чернівецькій області, як з професійно-практичної підготовки так і загальноосвітньої підготовки.

            Педагоги ліцею долучились до даного заходу. Методичний подіум – це масштабний захід популяризації досвіду педагогів.






Немає коментарів:

Дописати коментар