вівторок, 16 травня 2023 р.

Зустріч «Цитуємо Біблію»

           «Я впевнений, що Біблія є найкращим подарунком, яким Бог коли-небудь наділив людину. Усе найкраще від Спасителя світу передається нам через цю книгу». Авраам Лінкольн.

            Біблія – це книга не про когось, вона сама є особистітю, вона сама є кимось. Біблія досконалий закон свободи. Сила Бога у його слові. Біблія – не просто одна із мільярдів книг, це написане послання Всевишнього Бога до людей. Тому її тексти дихають Святим Духом. В них закладена надзвичайна здатність оживати в людському серці. Боже Письмо допомагає долати страх, протистояти спокусам, перемагати гріх, приймати від Господа надприродне зцілення від хвороб і звільнення від залежностей, воно надихає вірою, дає душевні і фізичні сили діяти в різних (навіть найважчих) обставинах. Біблія ніколи не була просто теорією. Вона часто показує нам сфери нашого життя, які потрібно змінити.

            Сьогодні, 16 травня, з нагоди Дня Біблії, педагогічні працівники ліцею зібрались на зустріч «Цитуємо Біблію». Педагоги перегорнули сторінки книги-книг, пригадали з яких частин вона складається,  які події описує, ким і коли була написана. Кожен процитував уривок Святого Письма. Переглянули відео-псалми 90, 26, 139.

            Господар Книги життя бажає, щоб усі люди мали доступ до надзвичайного світу Його написаного Слова, тому промовляє до кожного: «Просіть, і буде вам дано, шукайте і знайдете, стукайте, і відчинять вам; бо кожен, хто просить, одержує, хто шукає, знаходить, а хто стукає, відчинять йому». (Євангеліє від Матвія 7:7,8).





Немає коментарів:

Дописати коментар