середа, 10 травня 2023 р.

Олімпіада з креслення

              Мова графічних зображень не знає кордонів, адже вона однаково зрозуміла всім людям, незалежно від того, якою мовою вони розмовляють. Графічну мову набагато легше призвичаїти для її розуміння електронно-обчислювальною машиною. Будь-яка графічна інформація відрізняється від словесної більшою конкретністю, виразністю і лаконічністю. Роль креслень у житті й сучасному виробництві неможливо переоцінити. Все або майже все, що створене людством створювалося за кресленнями, розробленими раніше.

            Креслення є найважливішим засобом, що сприяє технічному прогресу. Тому знання основних правил креслення, вміння читати креслення і виконувати нескладні графічні роботи є неодмінними умовами високої загальної та технічної культури і необхідні кожній освіченій людині, тим паче кваліфікованому робітнику.

            Сьогодні, 10 травня 2023 року, з метою популяризації ролі технічного креслення, засвоєння технічних термінів і визначень, розвитку просторового і технічного мислення, набуття досвіду самостійної роботи, формування інтересу до креслення у ліцеї викладачем Бігальським Б.А. проведено олімпіаду з технічного креслення серед здобувачів освіти навчальних груп, що вивчають цей предмет. Олімпіадне завдання складалося з виконання графічного завдання та розгадування тематичного кросворду.

            Враховуючи результати виконання завдань олімпіади та висновки журі, переможцями стали: І місце – Василь Нищук (група № 2), ІІ місце – Даниїл Георгіца (група № 16), ІІІ місце – Олег Іванюк (група № 17). Вітаємо переможців! Нових успіхів та досягнень!







Немає коментарів:

Дописати коментар