вівторок, 13 червня 2023 р.

ДКА у електрогазозварників

           Без зварювання не обходиться практично жодне виробництво. Професійні зварники працюють на будмайданчиках, в машинобудівних і суднобудівних цехах, у сфері енергетики, нафтогазовій галузі, сільському господарстві і т.д. Саме тому, професія електрогазозварника є сьогодні однією з найбільш затребуваних на ринку праці.

            13 червня 2023 року про свої знання, вміння та навики перед державною кваліфікаційною комісією звітували здобувачі освіти групи №7, які навчалися за професією «Електрогазозварник» (наставники – майстер виробничого навчання Босюк В. С. та викладач спецпредметів Геряк Г. Т.). ДКА проходила у змішаному форматі. Голова державної кваліфікаційної комісії Білокрилий В. І., керівник ТЗОВ "БІЛКОМ ЛТД" та методист навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області Беньовська Г. О. перевіривши необхідну документацію та вислухавши здобувачів освіти, відзначили належний рівень підготовки випускників і готовність до самостійної трудової діяльності.

            Всі здобувачі освіти успішно захистили дипломні роботи. Рішенням державної кваліфікаційної комісії випускникам присвоєно кваліфікацію електрогазозварника третього розряду.

            Нехай наших випускників попереду чекає перспективне, успішне майбутнє під мирним небом України!














Немає коментарів:

Дописати коментар