четвер, 22 червня 2023 р.

Чергове засідання педагогічної ради

             Педагогічна  рада ліцею – постійно діючий колегіальний орган управління навчальним закладом. Педагогічна рада – „унікальна сцена”, яка надає можливість кожному члену бути

почутим всім колективом, створює умови реалізації права педагогів відкрито висловлювати свої ідеї і їх аргументувати, обмінюватися думками з колегами та виробляти продуктивне колективне рішення.

Сьогодні, 22 червня 2023 року, згідно плану роботи ліцею, відбулося чергове засідання педагогічної ради, на якому розглядались питання:

o   Підсумки роботи з фізичного виховання.

o   Стан викладання, рівень знань, умінь і навичок здобувачів освіти  з предмету «Захист України».

o   Стан методичної роботи в ліцеї (аналіз за 2022/2023 навчальний рік).

o   Схвалення освітньої програми з професії слюсар з ремонту колісних транспортних засобів.

Керівник фізичного виховання Куций П.П. розповів про стан викладання предмету фізкультура та про  результати участі спортсменів ліцею в всеукраїнських та обласних змаганнях з різних видів спорту.  

Про стан викладання предмету «Захист України» доповів заступник директора з НВР Калетник Р.В. Викладач предмету Кавуля Т. Л. був співдоповідачем.

Із звітом про методичну роботу виступила методист Попова С.М. Вона проаналізувала колективну, групову та індивідуальну форми методичної роботи, яка проводилась протягом 2022/2023 навчального року.

Заступник директора з НВР Калетник Р. В. ознайомив присутніх із освітньою програмою з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» на компетентнісній основі, яка була схвалена за результатами голосування.











Немає коментарів:

Дописати коментар