середу, 7 лютого 2024 р.

Навчально-виховний захід до Дня безпечного Інтернету

               Сьогодні в мережі дуже багато приватної інформації, а Міжнародний день безпечного Інтернету створений саме для того, щоб нагадати нам правила безпечної поведінки в всесвітній мережі.

7 лютого 2024 року викладач інформатики Калетник Руслан провів навчально-виховний захід до Дня безпечного Інтернету із здобувачами освіти навчальних груп № 26, 27.

Руслан Вікторович на початку заходу запропонував учням перевірити свою обізнаність мережі Інтернет за допомогою  застосунку Kahoot! Присутні мали змогу пригадати історію виникнення Інтернету; дізналися про ефективність проєкту американської компанії SpaceX – Starlink та яку допомогу він надає нашим військовим; з’ясовували який цифровий слід залишають користувачі  в мережі, а також переваги та недоліки Інтернету. Цікавою була інформація про інтернет речей та штучний інтелект. Учні активно долучились до обговорення питання «Що якщо Інтернет зникне?» та з якими схемами шахрайства вони стикалися. На завершення Руслан Вікторович ознайомив з пам’яткою безпечної поведінки в Інтернеті.








Немає коментарів:

Дописати коментар