четвер, 26 жовтня 2023 р.

Засідання Школи педагогічної майстерності майстрів виробничого навчання

             26 жовтня 2023 року в ліцеї відбулось чергове засідання Школи педагогічної майстерності майстрів виробничого навчання.

Під час зустрічі розглядались питання:

ü  Вміння і навички, котрих потребує ринок праці (в рамках «2023 рік –  Європейський рік навичок) (Руслан Калетник – заступник директора з НМР). Руслан Вікторович проаналізував вміння і навички, які потребує ринок праці, зупинився на переліку ключових компетентностей.

ü  Уроки виробничого навчання.  Вступний   інструктаж  в практиці майстрів виробничого навчання ліцею (Руслан Калетник – заступник директора з НМР). Руслан Вікторович спрямував роботу колег в активному руслі. Разом міркували, обговорювали приймали спільні рішення.

ü  Перша психологічна допомога в стресових ситуаціях (практичний психолог Надія Семенчук). Надія Василівна зазначила, що надання першої психологічної допомоги не передбачає значної професійної підготовки, достатньо педагогічних знань, отриманих в межах освітнього психологічного інформування і природної здатності проявляти співчуття, людяність. Зупинилась на техніках і вправах, які є ефективними і допомагають впоратись із стресом. Присутні виконали вправу «Я радий (рада), тому що….», яка стала гарним посилом робочого дня.











Немає коментарів:

Дописати коментар