середу, 1 березня 2023 р.

Відкритий урок фізичного виховання

           Фізичне виховання і спорт це ефективний шлях профілактики захворювань, підвищення потенціалу трудових ресурсів, психофізичного здоров'я, зростання добробуту населення і вирішення інших соціальних проблем. Фізична культура в ПТНЗ є частиною загальної системи освіти, елементом гуманітарного виховання, розвитку фізичного стану молоді, її здоров’я та підготовки до професійної діяльності.

1 березня 2023 року викладач фізичного виховання Грищук А. С. провела відкритий урок із здобувачами освіти групи № 16. Тема уроку: Удосконалення основних елементів техніки баскетболу. Антоніна Семенівна разом із здобувачами освіти повторили основні техніки гри в баскетбол: пересування, ведення, ловля і передача м’яча, подвійний крок, штрафні кидки. Під час заняття виховувалась потреба учнівської молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом, відповідальність за свою команду, морально-вольові якості.

Спорт – це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури і стиль життя – це саме життя, рух вперед! Фізична культура потрібна людям і фізичної, і розумової праці.






Немає коментарів:

Дописати коментар