четвер, 2 березня 2023 р.

Математичний батл

            Геометрія відіграє важливу роль у житті людей, вона  на кожному кроці, знаходиться навколо нас, несе красу в наше життя. Геометрія бере участь у багатьох сферах людського життя і вносить свій вклад в ряд наук. 

           2 березня 2023 року викладач математики Федірчик Л. Я. використала геометрію для змагань і провела «Математичний батл» між автослюсарями-першокурсниками, представниками навчальних груп № 16, 17. Захід проводився з метою розвитку творчих здібностей, прагнення до самореалізації та самовдосконалення учнівської молоді, уміння лаконічно висловлювати свої думки. Під час заходу розвивалось логічне мислення здобувачів освіти, увага, пам’ять, швидкість реакції, кмітливість, допитливість, уміння знаходити вихід у складних ситуаціях і нестандартно підходити до вирішення проблем.

Учні змагались, демонструючи свою ерудованість, логіку, інтелект, вміння працювати у команді. Батл складався з різних конкурсів: розминка «Хто швидше?», «Хмара слів», «Правда-брехня», «Хто я?», «Музичний».

Любов Ярославівна використовувала інтерактивні методи та комп’ютерні технології: Classroomscreen, мультимедійну презентацію, сервіси для створення хмар слів та ребусів.

Захід пройшов у доброзичливій атмосфері взаємоповаги, підтримки. Здобувачі освіти продемонстрували силу командного духу, обізнаність та ерудицію в логіко-математичній сфері.








Немає коментарів:

Дописати коментар