четвер, 23 березня 2023 р.

Атестаційний дайджест

Атестація педагогічних працівників стосується кожного працівника закладу освіти.

            Атестація –  це система заходів, спрямованих на всебічне та комплексне оцінювання педагогічної діяльності педагогічних працівників.

            Педагоги відповідально готуються до кожної атестації. Адже атестація це своєрідний педагогічний «Оскар», під час якого кожного професіонала оцінюють колеги – теж професіонали.

            Протягом атестаційного періоду атестаційна комісія вивчала досвід колег, їх кваліфікаційний рівень, рівень творчості та ініціативності, з’ясовувала досконалість володіння ефективними формами та методами організації освітнього процесу. У лютому в ліцеї відбулись чергові засідання методичних комісій, де відбулись творчі звіти колег, що атестуються.  На засіданнях були присутні голова та члени атестаційної комісії. Педагоги поділись своїми напрацюваннями, здобутками, успіхами. Проведена колегами робота ще раз доводить, що найпершим правилом наших викладачів та майстрів виробничого навчання є вміння і бажання постійно вчитися, тоді ми зможемо навчити цьому і здобувачів освіти.

            23 березня 2023 року відбулось заключне засідання атестаційної комісії ліцею  «Атестаційний дайджест». За підсумками роботи комісії ухвалено рішення:

            Встановити 13 тарифний розряд майстру в/н Сенику Б. П.

            Присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії» викладачу громадянської освіти Тирончук В. В.

            Вітаємо колег!

            Порушити клопотання перед атестаційною комісією Департаменту  освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації:

o   про відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та присвоєння педагогічного звання «викладач-методист» - викладачу фізичного виховання  Грищук А. С.;

o   про відповідність раніше встановленому 14 тарифному розряду та присвоєння педагогічного звання «майстер виробничого навчання І категорії» майстру в/н Геряку Я. М.

            Успіхів колегам!

А головне здоров’я та мирного неба над головою!









Немає коментарів:

Дописати коментар