вівторок, 28 лютого 2023 р.

Творчі звіти до атестації – одне з питань засідання методкомісії

            28 лютого 2023 року відбулось чергове засідання методичної комісії загальноосвітніх дисциплін. Тема засідання: Інформаційно-освітній простір для навчання здобувачів освіти. Комісія загальноосвітніх дисциплін розпочала свою роботу з відкритого бінарного уроку фізики та спецтехнології. Урок провели викладачі фізики Добрянський С. І. та спецтехнології Бігальський Б. А.  на тему «Змінний струм. Генератори».

            З доповіддю «Роль комп’ютера та інформаційного простору в освітньому процесі» виступила викладач математики Федірчик Л. Я. У своєму виступі Любов Ярославівна звернула увагу на функції комп’ютера, недоліки та проблеми застосування КТ. Члени методкомісії разом з доповідачем дійшли висновку, що комп’ютер – це інструмент, за допомогою якого навчання може стати більш цікавим, швидким, простим, а отримані знання більш глибокими й узагальненими.

Творчі звіти до атестації – одне з питань засідання. Атестація – це підсумок професійної майстерності, демонстрація найкращих професійних умінь. Своїми напрацюваннями, здобутками, успіхами поділились викладачі. Викладач інформатики Калетник Р. В. – у вигляді сайту-портфоліо презентував роботу за міжатестаційний період. Танас Н. І. представила електронне портфоліо викладача зарубіжної літератури. Викладач фізичного виховання Грищук А. С. представила звіт у вигляді відео.

Голова методкомісії Борошенко Е. Я. привітала колег і побажала подальших успіхів, творчої наснаги та успішної атестації.














Немає коментарів:

Дописати коментар