понеділок, 27 лютого 2023 р.

Творчі звіти до атестації

           27 лютого 2023 року, відбулось чергове засідання методичної комісії електротехнічного напрямку та металообробки. Тема засідання: Інноваційні підходи в професійній підготовці. Голова методичної комісії Попов А. Ф. виступив з доповіддю «Інноваційне навчальне середовище – запорука професійної компетентності та конкурентоспроможності випускників ПТНЗ». Відмітив професійно значущі якості конкурентоспроможної особистості, зупинився на класифікації інноваційних педагогічних технологій та їх застосуванні у підготовці конкурентоспроможних робітників.

            Одним із питань, які розглядались на засіданні був творчий звіт педагогічних працівників, що атестуються, за міжатестаційний період.  Творчий звіт педагогічних працівників – альтернативна форма оцінки професіоналізму та результативності роботи, одна з форм дослідження та аналізу своєї роботи.

            Про свою роботу прозвітували: викладач загальнопрофесійної підготовки Попова Світлана Михайлівна, майстер виробничого навчання Скляренко Ольга Тарасівна, викладач професійно-теоретичної підготовки Геряк Галина Трофанівна. Вони представили до уваги колег порфоліо-презентації. Розповіли про свої досягнення, здобутки під час проведення уроків та в позаурочній діяльності.

            Колегам успішної атестації!














Немає коментарів:

Дописати коментар