четвер, 21 лютого 2019 р.

Цікавий світ наук


Сьогодні, 21 лютого 2019 року в актовій залі зібрались ліцеїсти та педагоги на навчально-виховний захід «Цікавий світ наук». Дійство, яке проводилось з метою формування в учнів теоретичної бази знань з предметів природничо-математичного циклу, розвитку пізнавального інтересу, потреби творчого оволодіння знаннями, прагнення постійно знайомитись з найсучаснішими досягненнями науки і техніки, ефективного використання сучасних комп'ютерно-інформаційних технологій у своїй діяльності, розвитку творчого мислення, самоосвіти, інформаційної та життєтворчої компетенцій підготували викладач математики Федірчик Л.Я., інформатики Калетник Р.В., хімії Козак С.М., фізики Добрянський С.І.
Захід проходив у формі інтелектуальної гри. Змагались збірні команди навчальних груп першого та другого курсу «Теорія відносності», «Аси», «Хіміки», у які було запрошено по одному учаснику з кожної групи. Цікаві відео з природничо-математичних наук розширили пізнання присутніх. Пройшовши випробовування шести конкурсів «Привітання», «Розминка», «Практикум», «Розгадай ребус», «Показуха», «Зашифроване прислів’я» перемогу здобула команда «Теорія відносності». Другими були «Хіміки», третіми – «Аси».
 Атмосфера позитивних емоцій панувала на заході. По закінченню змагання команди були нагородженні грамотами. Вітаємо учасників конкурсу та бажаємо нових досягнень та перемог.













Немає коментарів:

Дописати коментар