четвер, 21 лютого 2019 р.

Бережімо Землю!


         Шкідливі забруднення, техногенні аварії, природні катаклізми… Все це становить загрозу і збитки для людей. Тому зараз усі переймаються питанням екології. Справжня екологічна свідомість бере свій початок з молоді. Адже вона є поколінням майбутнього, людьми, яким ще далі жити на цій планеті. Можна багато говорити про глобальні проблеми людства та всесвітні катаклізми, а починати щось робити слід з себе. Якщо кожен змінить себе, то зміниться і поведінка всього суспільства.
      І саме про проблеми забруднення навколишнього середовища говорили на відкритому уроці, який провела 21 лютого 2019 року викладач екології Козак С.М. в рамках предметного тижня у групі № 31. Тема уроку: «Охорона довкілля від забруднення під час переробки вуглеводневої сировини». Під час уроку учні поглибили знання про парниковий ефект, альтернативні джерела енергії та можливості використання вторинної  сировини, ознайомилися з різними видами палива та їх значенням в енергетиці країни.
       Французький письменник Антуан де Сент-Екзюпері писав: «Усі ми пасажири одного корабля, що називається Земля». Тому священний обов’язок усіх нас полягає у постійній турботі про благо нашого спільного дому, про його майбутнє. Бережімо Землю!









Немає коментарів:

Дописати коментар