середу, 6 грудня 2023 р.

Чергове засідання Школи педагогічної майстерності

           6 грудня 2023 року відбулось чергове засідання Школи педагогічної майстерності. Викладачі і майстри виробничого навчання зібрались разом, оскільки тематика засідань перегукувалась. На засіданні розглядались питання: цифровізація освіти як сучасна вимога інформаційного суспільства, єдина атестаційна система – платформа для цифровізації атестаційного процесу педагогів, співпраця та командна робота.

Методист ліцею Попова Світлана відзначила, що цифрова грамотність – одна з головних компетенцій педагога сучасного цифрового суспільства. Адже педагоги повинні йти в ногу з часом, швидко та ефективно реагувати на виклики сьогодення, бути готовими до цифрової трансформації освітньої діяльності. Також Світлана Михайлівна представила кабінет ліцею у Єдиній атестаційній системі. Викладачі Бігальський Богдан та Попов Анатолій презентували власні кабінети в системі.

Практичний психолог ліцею Семенчук Надія зауважила, що в сучасних умовах однією з найбільш затребуваних особистих якостей, поряд з професіоналізмом, є здатність особистості діяти в команді. Надія Василівна провела із присутніми ряд тренінгових вправ  спрямованих на згуртування педагогічного колективу, доброзичливого ставлення один до одного, розуміння один одного. Виконуючи вправи тренінгу, педагогічні працівники розвивали комунікативну компетентність, отримали позитивні  емоції та гарний настрій  в кінці робочого дня.
















Немає коментарів:

Дописати коментар