вівторок, 12 грудня 2023 р.

Відкритий урок спецтехнології в автослюсарів

               12 грудня 2023 року, в рамках фахового тижня, викладач професійно-теоретичної підготовки Богдан Бігальський провів відкритий урок спецтехнології із здобувачами освіти  другого курсу, які навчаються за професією «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; водій автотранспортних засобів (категорії «В» і «С»)». Тема уроку: «Несправності і технічне обслуговування акумуляторної батареї. Сучасні технології у виробництві акумуляторних батарей». Під час заняття були узагальненні та систематизовані знання здобувачів освіти щодо призначення, основних одиниць вимірювання параметрів акумуляторної батареї; особливостей  її будови. Формувались нові поняття про несправності, про пристрої для діагностики неполадок і технічне обслуговування акумуляторної батареї, про сучасні технології у виробництві АКБ.

Під час уроку Богдан Антонович використовував різні форми та методи: роботу з картками-завданнями біля дошки, усне опитування з місця, розв’язування кросворду.

Урок був динамічним, насиченим, здійснювались міжпредметні зв’язки з хімією, фізикою. Пояснюючи новий матеріал, викладач використовував мультимедійну презентацією, наочні прилади.






Немає коментарів:

Дописати коментар