середу, 8 вересня 2021 р.

Участь у онлайн-нараді

          8 вересня 2021 року відповідно до  плану роботи  Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області було проведено онлайн-нараду для керівників обласних методичних об’єднань та предметних комісій загальноосвітніх дисциплін  закладів професійної (професійно-технічної) освіти. На нараду були запрошені заступники директорів з навчальної роботи ЗП(ПТ)О. керівники обласних методичних об’єднань та предметних комісій  закладів із загальноосвітніх дисциплін, методисти ЗП(ПТ)О. Педагоги ліцею Попов А. Ф., Борошенко Е. Я. Добрянський С. І., Попова С. М. взяли участь у заході Завдяки організаторам учасники мали змогу отримати багато змістовної, корисної, актуальної інформації. На нараді розглядались питання:

o          Особливості організації освітнього процесу у ЗП (ПТ)О області у 2021-2022 н.р. в умовах цифрової трансформації. Методичні рекомендації щодо планування підвищення кваліфікації керівних та педагогічних кадрів закладів освіти у 2021-2022 роках. Порядок підвищення кваліфікації та визнання результатів підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників. Доповідач Микитюк Світлана Миколаївна, директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області.

o          Цифровізація освітнього процесу в ЗП(ПТ)О. Доповідач Вишневська Світлана Андріївна, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області.

o          Інструктивно-методичні рекомендації щодо викладання навчальних предметів у 2021-2022 н.р. Доповідач Жукотинська Валентина Дмитрівна, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області.





Немає коментарів:

Дописати коментар