четвер, 30 вересня 2021 р.

Відпочивайте разом з книгою

            Традиційно, в останній день вересня, відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Бібліотека – це справжня скарбниця, яка зберігає пам'ять і мудрість народу, це центр громадського життя, простори для зустрічей та заходів. Працівники бібліотеки завжди створюють особливу атмосферу, яка єднає однодумців, надихає до праці, допомагає відпочити думками та поринути у світ книг.

          Саме сьогодні, бібліотекар ліцею Бреник Г. В. організувала для працівників ліцею бібліотечні посиденьки «Відпочивайте разом з книгою». Вона зауважила, що у світі набуває популярності новий вид терапії. Депресію, стрес, страх перед змінами, страх не захворіти на Ковід та десятки інших розладів лікують за допомогою ретельно підібраних художніх творів. Новий вид нетрадиційної медицини отримав назву бібліотерапія. Також Галина Василівна здійснила екскурс творами української письменниці сучасності Люко Дашвар. В свою чергу, присутні обмінялись враженнями щодо прочитаних улюблених книг.

            Бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність, а бібліотекарі – це провідники у світ подорожей, фантастики, наукових відкриттів.

            Усіх бібліотекарів вітаємо з їхнім професійним святом. Бажаємо Вам невичерпної енергії, заряду творчості та креативу.







Немає коментарів:

Дописати коментар