четвер, 10 червня 2021 р.

Засідання педагогічної ради ліцею

          Педагогічна рада є органом колективного мислення, соціально-психологічним явищем, де обмінюються думками, розв'язують завдання в процесі спільної діяльності. Педагогічна  рада ліцею – постійно діючий колегіальний орган управління навчальним закладом.

Сьогодні, 10 червня 2021 року, згідно плану роботи ліцею, відбулося чергове засідання педагогічної ради, на якому розглядались питання: стан викладання, рівень знань, умінь і навичок здобувачів освіти на уроках математики; підсумки фізичного виховання; допуск до випускної кваліфікаційної атестації та підсумки методичної роботи.

По перших двох питаннях виступав заступник директора з НВР Калетник Р.В. Він детально проаналізував стан викладання, рівень знань, умінь і навичок здобувачів освіти на уроках математики. Доповів про результати участі спортсменів ліцею в обласних змаганнях з різних видів спорту. Викладач математики Федірчик Л. Я. доповнила заступника з питання викладання математики. Майстри виробничого навчання випускних груп Марчук А. М., Дудар В. Д., Сеник Б. П. доповіли про допуск до випускної кваліфікаційної атестації випускних груп.

Із звітом про методичну роботу виступила методист Попова С.М. Вона проаналізувала колективну, групову та індивідуальну форми методичної роботи, яка проводилась протягом 2020/2021 навчального року. Вона зазначила, що участь у методичній роботі має бути професійним обов’язком кожного педагогічного працівника.

Презентація-звіт методична робота ЧПМЛ у 2020-2021 н.р.





Немає коментарів:

Дописати коментар