четвер, 11 лютого 2021 р.

Цікавий світ точних наук

              Предмети природничо-математичного циклу є невід’ємною складовою загальноосвітньої підготовки особистості до соціально-економічних умов сьогодення. Це формує у здобувачів освіти потребу вдосконалювати свої здібності, забезпечує міцне й свідоме оволодіння ними системою знань, умінь і навичок, сприяє успішному вивченню інших дисциплін, виховує природничу й математичну культуру, що є необхідним для продовження освіти та майбутньої професійної діяльності.

            Традиційно у лютому в ліцеї проходить тиждень предметів природничо-математичного циклу. З цієї нагоди викладачі та художник ліцею оформили фотозону – яскраву, цікаву та інтригуючу. З метою підвищення інтересу здобувачів освіти до вивчення та зацікавленості математикою здобувачі освіти першого курсу під керівництвом викладача Федірчик Л. Я. взяли участь в  Інтернет-олімпіаді «На Урок». Це цікавий інтерактив для учня та зручний інструмент контролю знань для викладача. Також Любов Ярославівна організувала для здобувачів освіти Конкурс усного рахунку, який захопив та зацікавив учасників.

                Тиждень триває… Людина приходить в цей прекрасний світ, щоб пізнати його, проявити себе в ньому, удосконалюючи його. Процес пізнання людиною не стоїть на місці, він постійно рухається вперед. Будь-яка діяльність людини потребує знань, умінь, навичок, досвіду, які постійно розвиваються. І тому базовими знаннями з природничо-математичних дисциплін повинен володіти кожен.












Немає коментарів:

Дописати коментар