пʼятницю, 15 листопада 2019 р.

Участь у конференції «Масштаби Кулішевої особистості»


15 листопада 2019 року на базі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки, з метою вшанування творчої спадщини Пантелеймона Куліша, формування умінь і навичок літературної та дослідницької діяльності учнівської молоді закладів професійної (професійно-технічної) освіти, підтримки молодих талантів та творчої праці педагогів відбулась (Не) формальна учнівська регіональна конференція «Масштаби Кулішевої особистості».
Здобувач освіти третього курсу Саїн Юрій та викладачі Борошенко Е.Я., Попова С.М. нашого ліцею взяли участь у конференції. Юрій виступив з творчим проектом «Куліш від А до Я».  У своїй роботі Саїн Ю. звернув увагу на незвичайну людину, людину надзвичайної сили й діапазону, працелюбності, широкого кола зацікавлень – Пантелеймона Куліша. Таку тему учасник конференції обрав тому, що Пантелеймон Олександрович Куліш – унікальний і залишив по собі глибокий слід в історії нашого культурного і громадського життя.
Вітаємо здобувача освіти ДПТНЗ «Чернівецького професійного машинобудівного ліцею» Саїна Юрія з гідним представленням творчого проекту «Куліш від А до Я». 











Немає коментарів:

Дописати коментар