понеділок, 11 листопада 2019 р.

Готуємось до ЗНО


Успішне складання ЗНО є важливим етапом у житті випускників закладу освіти незалежно від того, яку професію вони здобувають.
 Адміністрація та викладачі закладу ведуть роз’яснювальну та підготовчу роботу, спрямовану  на складання здобувачами освіти ЗНО  у 2020 році.
Результат тестового оцінювання залежить не тільки від рівня навчальних досягнень здобувачів освіти, але й від їх технічної та психологічної підготовленості саме до цієї форми контролю знань. Тому важливим є здійснення психологічного супроводу підготовки до ЗНО. З цією метою, на запрошення викладача української мови та літератури Борошенко Е.Я., практичним психологом ліцею Семенчук Н.В. були проведені заняття  з використанням елементів тренінгу «Ми готуємось до ЗНО» із здобувачами освіти ІІІ курсу. Метою цих занять було підвищення рівня мотивації здобувачів освіти до складання ЗНО, усвідомлення необхідності та важливості ЗНО для становлення їх як майбутніх висококваліфікованих робітників, конкурентоспроможних на сучасному ринку праці.












Немає коментарів:

Дописати коментар