четвер, 9 лютого 2017 р.

Творчий звіт педагогів, які атестуються

        Педагогічна майстерність – це високе мистецтво навчання і виховання, доступне кожному педагогові, що постійно вдосконалюється; це єдність знань, методичних умінь, мовної культури, педагогічної техніки, такту й оптимізму. Сьогодні держава покладає великі сподівання на тих, хто працює з дітьми, доручивши закласти фундамент свого майбутнього – навчити. Таке завдання може виконати тільки висококваліфікований, творчо працюючий педагог. Педагог - це не тільки той, хто навчає, а в першу чергу, той, хто вчиться сам. Той, хто своїм прикладом привчає до творчого злету, до відповідальності за доручену справу день за днем, крок за кроком. У педагогічній праці такими кроками є атестації, які проходять педагогічні працівники кожні 5 років відповідно до Типового положення про проходження атестації педагогічними працівниками України.
      9 лютого 2017 року у ліцеї відбувся творчий звіт педагогічних працівників, які атестуються у 2016-2017 навчальному році. Творчий звіт – це чудова нагода обмінятися думками, досвідом і планами на майбутнє. Майстри виробничого навчання Герасим’юк Г.А, Босюк В.С. та Шиян В.С. поділились своїми здобутки, продемонструвавши високий рівень професійної компетентності. Цікаво, творчо і змістовно, на основі мультимедійних портфоліо, представили систему своєї роботи бібліотекар Бреник Г.В., викладач математики Федірчик Л.Я., викладач спецдисциплін Скляренко О.Т.. Колеги, які атестуються вперше, майстри виробничого навчання Дудар В.Д, Марчук В.М. та психолог Лещенко О.В. здійснили аналіз власної діяльності протягом атестаційного періоду.
      Така форма методичної роботи сприяла пропаганді педагогічного досвіду педагогів ліцею з питань нових технологій, організації навчально-виховної роботи в закладі та надихнула присутніх колег на подальшу ефективну роботу та удосконалення, відповідно до вимог часу.








Немає коментарів:

Дописати коментар