середу, 1 лютого 2017 р.

Технічне креслення - фундамент графічної культури людини

    Мова графічних зображень не знає кордонів, адже вона однаково зрозуміла всім людям, незалежно від того, якою мовою вони розмовляють. Креслення серед графічних зображень посідає особливе місце. За кресленнями виготовляють різні предмети, зводять житлові будинки, будують греблі, автомобілі, літаки, електростанції, прокладають дороги та залізниці.
     Сьогодні креслення – це не лише засіб спілкування інженерів, конструкторів та робітників, – це фундамент графічної культури людини, яка живе в сучасному техногенному світі.
     З метою популяризації ролі технічного креслення, засвоєння технічних термінів і визначень, розвитку просторового і технічного мислення, набуття досвіду самостійної роботи, формування інтересу до креслення 1 лютого 2017 року у ліцеї викладачем Бігальським Б.А. проведено конкурс з технічного креслення серед учнів навчальних груп, що вивчають цей предмет. Конкурс складався з виконання тестових завдань на комп’ютерах, розгадування тематичного кросворду та виконання графічного завдання.

     Враховуючи результати виконання завдань конкурсу та висновки журі, переможцями стали: І місце – Мороз Богдан (група № 5), ІІ місце – Гулей Станіслав (група № 26), ІІІ місце – Марусик Олександр (група № 2).









Немає коментарів:

Дописати коментар