четвер, 13 жовтня 2016 р.

Педагогічні працівники ліцею - учасники науково-практичної конференції «Проблеми та перспективи розвитку робітничих професій у Чернівецькій області: застосування новітніх технологій у навчанні»

13 жовтня 2016 року на базі Чернівецького вищого комерційного училища Київського національного торговельно-економічного університету відбулась обласна науково-практична конференція «Проблеми та перспективи розвитку робітничих професій у Чернівецькій області: застосування новітніх технологій у навчанні».
Педагогічні працівники нашого ліцею Калетник Р.В, Попов А.Ф., Федірчик Л.Я., Бігальський Б.А., Дудар В.Д. взяли участь у роботі конференції. Серед виступаючих був Попов А.Ф., який поділився досвідом використання комп’ютерного тестування для контролю знань учнів.
Публікації: «Використання тематичних кросвордів на уроках спецдисциплін» (Бігальський Б.А); «Формування ключових і предметних компетентностей учнів засобами проектної технології» (Скляренко О.Т.); «Впровадження в навчально-виховний процес ПТНЗ нестандартних форм організації занять з елементами інноваційних технологій навчання» (Федірчик Л.Я.); «Використання комп’ютерного тестування при контролі знань, умінь і навичок учнів» (Попов А.Ф.); «Інноваційні підходи до міжпредметних зв’язків фізики і спецдисциплін в системі професійно-технічної освіти як засіб підвищення ефективності і результативності навчальних досягнень учнів» (Добрянський С.І.) надруковані у збірнику статей обласної конференції. 
Детальніше про конференцію на сайті НМЦ ПТО в Чернівецькій області




Немає коментарів:

Дописати коментар