четвер, 12 вересня 2024 р.

Другий день роботи онлайн-платформи

            12 вересня 2024 року продовжила свою роботу онлайн-платформа педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти Чернівецької  області з питань організації освітнього процесу у закладах професійно-технічної освіти.

В рамках другого дня відбулось пленарне засідання «Позитивні практики: забезпечення педагогічних умов формування конкурентоздатних фахівців у ЗП(ПТ)О в 2024/2025 н.р.». Модератором заходу була директорка НМЦ ПТО у Чернівецькій області Світлана Миколаївна Микитюк.

Педагогічні працівники ліцею долучились до роботи засідання, зокрема т.в.о. директора ліцею Руслан Калетник був спікером заходу і виступив із доповіддю «Особливості системи фізкультурно-оздоровчої роботи в закладі як основа успішного виступу на Всеукраїнських змаганнях».

Цього ж дня педагоги ліцею долучились до секційних засідань за певними спрямуваннями. Наша колега викладач Еріка Борошенко була спікером на  секційному засіданні викладачів української мови і літератури (модератор методист НМЦ ПТО у Чернівецькій області Алла Кочурко) та виступила з доповіддю «Цифрові технології у діяльності педагога (з досвіду участі у тренінгових програмах НМЦ ПТО)».








 

Немає коментарів:

Дописати коментар