середа, 11 вересня 2024 р.

Участь у онлайн-платформі

          Відповідно до спільного плану роботи Департаменту освіти і науки Чернівецької ОВА (ОДА) та Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області 11 вересня 2024 року розпочала свою роботу дводенна онлайн-платформа педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти Чернівецької  області з питань організації освітнього процесу у закладах професійно-технічної освіти «Пріоритетні напрями організації освітнього процесу у закладах професійної (професійно-технічної) світи в умовах воєнного стану 2024/2025 н.р.».

В рамках першого дня відбулось пленарне засідання «Науковий супровід освітнього процесу в ЗП(ПТ)О». Модератором заходу була директорка НМЦ ПТО у Чернівецькій області Світлана Миколаївна Микитюк.

Педагогічні працівники ліцею долучились до роботи засідання. Захід виявився надзвичайно актуальним і інформативним, відзначився високим рівнем організації. Завдячуючи професіоналізму спікерів учасники збагатили свої знання із стратегічного управління навчальним процесом в умовах складних викликів сучасності.  Дякуємо організаторам та спікерам! Всім здоров’я, натхнення, Миру!











Немає коментарів:

Дописати коментар