середу, 7 грудня 2022 р.

Відкритий урок спецтехнології у автослюсарів

            7 грудня 2022 року викладач професійно-теоретичної підготовки Бігальський Б. А. провів відкритий урок спецтехнології із здобувачами освіти  групи № 27, які навчаються за професією «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; водій автотранспортних засобів (категорії «В» і «С»)». Тема уроку: «Несправності та технічне обслуговування системи живлення карбюраторного двигуна». Під час заняття були узагальненні та систематизовані знання здобувачів освіти по теорії палива та пальної суміші системи живлення карбюраторного двигуна, формувались нові поняття на рівні розуміння про несправності і технічне обслуговування системи живлення, розвивалось технічне мислення.

Під час актуалізації знань Богдан Антонович використовував різні форми та методи: виконання тестових завдань, роботу з картками-завданнями, роботу в парах, усне опитування з місця.

Урок був динамічний, насичений, здійснювались міжпредметні зв’язки з хімією, фізикою.  Пояснюючи новий матеріал, викладач використовував макет карбюратора в розрізі, плакати, мультимедійну презентацією.











Немає коментарів:

Дописати коментар