вівторок, 4 жовтня 2022 р.

Комп’ютер – винахід, що заклав фундамент фантастичним відкриттям

               Стрімкий розвиток комп’ютерної техніки і її різноманітного програмного забезпечення – це одна з характерних ознак сучасного періоду розвитку суспільства.  Технології, основним компонентом яких є комп’ютер, проникають практично в усі сфери людської діяльності.

Комп’ютери та електронні гаджети міцно увійшли в наше життя і змінили його.

І саме  комп’ютерним технологіям, їх значенню і використанню був присвячений відкритий урок викладача загальнопрофесійної підготовки Попової С. М. у групі № 21, який відбувся 4 жовтня 2022 року. Тема уроку:  «Комп’ютер – винахід, що заклав фундамент фантастичним відкриттям». Здобувачі освіти підготували проектні роботи і представили їх.

Амросій Ілона, Семьон Іван –  «Еволюція електронно-обчислювальної техніки».

Года Каріна, Бешлей Артур – «Робототехніка, мехатроніка і штучний інтелект».

Мелещук Іван, Мелещук Олександр – «Новітні технології, якими незабаром буде користуватися кожен».

Розповіді, презентації, вдало підібрані відео були цікавими, пізнавальними. Технічний супровід проектних робіт здійснював Дручук Олександр.

На завершення зробили висновок – сучасний комп'ютер може виконувати практично будь-які дії з обробки інформації, однак для цього слід скласти докладну послідовну інструкцію (програму). Сам по собі комп'ютер не володіє жодними знанням у жодній галузі свого використання. І саме сьогодні руки і розум людини потрібні всюди, і перш за все для того, щоб писати програми, будувати розумні машини та експлуатувати їх.












Немає коментарів:

Дописати коментар