вівторок, 8 лютого 2022 р.

Разом для найкращого Інтернету

            8 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій.

            Долучились до спільного проведення цього дня в Україні і викладачі інформатики та здобувачі освіти нашого ліцею.

            Напередодні викладач Федірчик Л. Я. провела із здобувачами освіти групи № 26 заняття на тему «Разом для найкращого Інтернету». Здобувачі освіти разом із викладачем розміщували на віртуальній дошці Jamboard стікери про позитивні та негативні сторони Інтернету, правила поведінки в мережі.

            Викладач Попов А. Ф. протягом вихідних на освітньому порталі «На Урок» взяв участь в інтернет-конференції «Безпечне інтернет-середовище», про що засвідчує сертифікат.

            А сьогодні Попов А. Ф. провів із здобувачами освіти групи № 11 відкритий урок «Разом для найкращого Інтернету». Викладач із здобувачами освіти пригадали служби Інтернет та послуги, які вони надають користувачам. Особливу увагу приділили небезпекам мережі та розглянули правила поведінки. Знання закріпили граючи у «Лото».

            Викладачі Калетник Р. В. та Федірчик Л. Я. долучились до Всеукраїнського онлайн-флешмобу освітян до Дня безпечного Інтернету. Вони переглянули трансляцію прямого ефіру, виконали разом з освітянами України чотири вправи, отримали електронний посібник та цифровий бейдж учасника флешмобу.













Немає коментарів:

Дописати коментар