понеділок, 13 грудня 2021 р.

Фаховий тиждень слюсарів розпочато

           13 грудня 2021 року, відповідно до плану роботи ліцею та методичної комісії слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів; водіїв автотранспортних засобів, з метою розвитку творчої ініціативи та активності здобувачів освіти, формування інтересу до обраної професії, розуміння необхідності та престижності робітничих професій, в ліцеї розпочався фаховий тиждень слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів.

У холі ліцею відбулась виставка фахової літератури та демонстрація пізнавальних відеороликів, яку організував голова методичної комісії Кавуля Т. Л. Художник ліцею Григорець А. В. оформила фотозону, яку доповнили макети вузлів автомобіля.

Відбувся перший (теоретичний) тур конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти навчальних груп № 2, 4, 26, 27, 36, 37.

            Для другокурсників ліцею, які навчаються за професіє слюсар з ремонту колісних транспортних засобів майстер виробничого навчання Доніка О. В. провів навчально-пізнавальний захід «Екскурс у професію автослюсаря». Разом із майстром здобувачі освіти пригадали, хто такий автослюсар, яку роботу він виконує, які різновиди професії, історію та плюси і мінуси професії, професійні вимоги та обов’язки  слюсаря, яку відповідальність несе і які повноваження робітника та якими він має володіти навичками, вміннями, особистими якостями. Також з’ясували яка освіта має бути у слюсаря, можливості кар’єрного росту та заробіток спеціаліста. На завершення здобувачам освіти було запропоновано бліц-опитування щодо професійних знань та практична вправа розпізнання марки автомобіля по фарах.

Дійшли висновку, що життя власників і пасажирів автомобілів знаходиться в руках автослюсаря. Будь-яка помилка може призвести до незворотних наслідків на дорозі.















Немає коментарів:

Дописати коментар