понеділок, 8 листопада 2021 р.

Толерантність – шлях до миру

          Тижні предметів гуманітарно-суспільного циклу сприяють поглибленому інтересу здобувачів освіти до скарбів літератури, популяризації історичних знань, розвитку пізнавального інтересу до української та іноземної мов.

8 листопада 2021 року в ліцеї розпочався тиждень гуманітарно-суспільних дисциплін під гаслом «Толерантність – це мистецтво жити разом», оскільки 16 листопада – Міжнародний день толерантності. З цієї нагоди художник ліцею Григорець Анастасія Василівна та викладачі оформили фотозону – яскраву, цікаву та мотивуючу.

«Толерантність – шлях до миру» – виховний захід, який був проведений  викладачами англійської мови Бучацькою Людмилою Іллівною та зарубіжної літератури Танас Надією Іванівною в перший день тижня. Мета заходу –  допомогти здобувачам освіти виховувати почуття поваги один до одного, до звичаїв і культури різних народів, познайомити з поняттям толерантності та виявити її основні риси.  Тематичні відео, презентація, вправи «Толерантність» та «Товариський суд» налаштовували присутніх на правильне уявлення щодо толерантної поведінки. Притча про цвяхи  закликала «не забивати цвяхи ворожнечі, нерозуміння і жорстокості в душі людей та бути толерантними».












Немає коментарів:

Дописати коментар