вівторок, 16 листопада 2021 р.

Розпочався тиждень БЖД в ліцеї

        Основний Закон України проголошує, що найвищою соціальною цінністю в Україні визнається людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека. Підростаюче покоління повинно  знати про світ небезпек, який його оточує, мінімізувати можливий ризик, жити в гармонії з собою та з природою.

З метою пропаганди здорового, активного способу життя, вивчення і використання на практиці правил основ безпеки життєдіяльності, попередження загибелі та травматизму дітей при виникненні різного роду надзвичайних ситуацій, в ліцеї  з 15 по 19 листопада 2021 року проходить тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. Сьогодні було проведено практичні заняття по евакуації здобувачів освіти з гуртожитку при «виниклій надзвичайній ситуації». Під час евакуації були використані індивідуальні засоби захисту – протигази, марлеві пов’язки. Керівником – т. в. о. директора Калетником Р. В. і членом ДПД – майстром виробничого навчання Сеником Б.П. було продемонстровано використання первинних засобів пожежогасіння, які знаходяться в ПК, а саме 20-метровий водяний рукав та застосування протигазу та вогнегасника.

Інженер з ОП Геряк Г.Т. провела в групі №7 вікторину на тему: «Поведінка учня при виникненні пожежі». Здобувачі освіти разом Галиною Трофанівною обговорили дорожню карту поведінки при виникненні пожежі. Вони назвали дії необхідні для виконання в даній ситуації та необхідні засоби захисту.












Немає коментарів:

Дописати коментар