середа, 13 жовтня 2021 р.

Книжкова виставка "Козацькому роду нема переводу"

            14 жовтня українці святкують одразу три свята: Свято Покрови Божої Матері, День українського козацтва, День захисника України.

            З Днем українського козацтва пов’язане святкування Покрови, адже саме Матір Божу козаки вважали своєю небесною заступницею й покровителькою. Козак в українській культурі – це звитяжний воїн, озброєний захисник Вітчизни, що боронить віру, гідність та звичаї усього нашого народу. 14 жовтня визначна дата, яка символізує багаті і славні традиції українського народу, уособлює мужність, героїзм, незламність національного духу оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її багатовікової історії. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність задля процвітання нашої держави, збереження її незалежності та територіальної цілісності, хто несе почесну варту на захисті народу України.

            З нагоди цієї дати бібліотекар ліцею Бреник Г. В. оформила книжкову виставку «Козацькому роду нема переводу».

            Щиро бажаємо нашим захисникам міцного здоров’я, незгасимої енергії, завзяття та сили, душевного спокою й покровительства Пресвятої Богородиці в усіх справах та починаннях! Миру та злагоди нашій країні, благополуччя та добробуту кожній українській родині!



Немає коментарів:

Дописати коментар