вівторок, 27 квітня 2021 р.

І етап конкурсу «Професійний талант року – 2021»

          27 квітня 2019 року в ліцеї було проведено І етап конкурсу «Професійний талант року – 2021». Конкурс проводився з метою створення умов для виявлення обдарованої молоді, розвитку соціальної активності учнів, відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації № 79 від 23.03.2021 року «Про проведення конкурсу «Професійний талант року-2021» у закладах професійної (професійно-технічної) освіти області» та згідно Положення про конкурс «Професійний талант року» в закладах професійної (професійно-технічної) освіти області». Врахувавши епідеміологічну ситуацію конкурс проводився онлайн.

            Учасники конкурсу Адажінік Євген (група № 5), Кудрик Іван (група № 2), Мигик Станіслав (група № 21), Богданюк Олег (група № 26), Козьма Артур (група № 16), Унгурян Богдан (група № 21), Ватаманюк Василь (група № 11) підготували і надіслали  на розгляд журі: візитну картку учасника «Дозвольте відрекомендуватися», мультимедійну презентацію «Мій заклад освіти і моя майбутня професія» з елементами майстер-класу щодо обраної професії. Кожен учасник приєднався до відеодзвінка на платформі Google Meet і взяв участь в експромті «Моя позиція», де за 1 хвилину знайшов вихід із запропонованої ситуації, що передбачала володіння професійними знаннями. Всі конкурсанти гарно справились із поставленими завданнями, продемонстрували високий рівень знань та різноманіття інтересів.

            Враховуючи результати виконання завдань конкурсу та висновки журі, переможцями стали: І місце – Богданюк Олег; ІІ місце – Унгурян Богдан; ІІІ місце – Адажінік Євген. Вітаємо переможців.

            Бажаємо усім конкурсантам та їхнім наставникам  міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги.












Немає коментарів:

Дописати коментар