понеділок, 2 листопада 2020 р.

Бібліотекар інформує

           До бібліотеки ліцею надійшла навчальна література  для здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти, виданої за рахунок коштів державного бюджету в 2020 році. А саме:

      Підручник «Електротехніка та основи електроніки» (Гуржій А.М., Мещанінов С.К., Нельга А.Т., Співак В.М.). Це підручник  теоретичних знань з електротехніки та основ електроніки для практичного їх використання в процесі ремонту й обслуговування електроустаткування різного призначення, електрогазозварювання та споріднених професій.

          Навчальний посібник «Токарна справа. Частина І» (Базь О.С., Захаренко Г.С.). Підручник висвітлює інформацію про класифікацію та обладнання, правила маркування токарних верстатів, методи раціональної токарної обробки, раціональні режими різання, умовні позначення різьбових позначень.

           Навчальний посібник «Основи слюсарної справи» (Попов А.Ф., Пахар Т.В., Паржницький О.В., Шулепіна Г.Ю.). Метою посібника є ознайомити з основними слюсарними операціями та прийомами їх виконання. У виданні детально описано базове обладнання, інструменти та пристрої, які використовують фахівці слюсарної справи, подано основи стандартизації та відомості про матеріали у слюсарній роботі.



Немає коментарів:

Дописати коментар