пʼятницю, 4 жовтня 2019 р.

Вітання з Днем освітян

       У найпрекраснішу пору року, коли шелестить падолистом осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею пломеніють різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти. Відзначається цей день щороку в першу неділю жовтня. Це не тільки професійне свято вчителів. Це свято усіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника підростаючого покоління.
            04 жовтня 2019 року в ошатно прибраній актовій залі зібрались працівники ліцею. Всіх присутніх привітав заступник директора з НВР Калетник Р.В.  Силами талановитих учнів під керівництвом керівників гуртків Бреник Г.В. та Танас Н.І була підготовлена святкова програма. Учні креативно привітали освітян закладу із їхнім професійним святом. Захід відбувся у формі уроку, де викладачами були учні. Для освітян співали пісні, читали гуморески, грали на скрипці та баяні, танцювали. Кожен працівник ліцею отримав шоколадну медальку і позитивні емоції.
     Дорогі колеги, прийміть сердечні вітання з нашим професійним святом – Днем освітян! Нехай Ваша щоденна праця примножить добро у світі, буде легкою і радісною від щирої любові до учнів та колег, повниться світлою вірою у свої сили. 









     

Немає коментарів:

Дописати коментар