неділю, 29 вересня 2019 р.

Бібліотекарі – хранителі духовних скарбів


        30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Це свято – нагода відзначити роль книгозбірні у житті кожного українця і зокрема зростаючих поколінь. Це також можливість привернути увагу суспільства до ролі і високої місії бібліотекаря – навчати орієнтуватися у потоці інформації, сприяти оволодінню навичками пошуку та використання ресурсів на різних носіях і допомогти усвідомити значення бібліотеки, допомогти зрозуміти, що бібліотеки єднають світ, а бібліотекарі є хранителями, збирачами духовних скарбів, помічниками і порадниками на шляху до знань і мудрості.
            Бібліотекар нашого ліцею, Бреник Галина Василівна, талановита в усьому. Бібліотека – улюблене місце учнів, працівників ліцею. Тут кожен отримує найнеобхідніше: підручники, улюблені періодичні видання, художню літературу, слушну пораду, допомогу в підготовці та проведенні навчально-виховних заходів.
            З нагоди професійного свята вітаємо Галину Василівну і всіх бібліотекарів! Бажаємо нових трудових звершень, успіхів у вашій почесній справі, невичерпної енергії, оптимізму, міцного здоров'я, щасливої долі, родинного тепла і вдумливих, допитливих, розумних, талановитих і добрих серцем читачів.







Немає коментарів:

Дописати коментар