середа, 26 квітня 2023 р.

Участь у вебінарі бібліотечних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти

             26 квітня 2023 року, відповідно до виконання плану роботи Департаменту освіти і науки та Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області на 2023 рік, у форматі онлайн на платформі Microsoft Teams, відбувся вебінар бібліотечних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти «Бібліотека в сучасному форматі: інноваційні форми роботи та логістика формування професійної компетентності бібліотекарів ЗП(ПТ)О».

Бібліотекар нашого ліцею Бреник Галина Василівна взяла участь у даному заході із виступом «Інноваційні послуги в бібліотечно-інформаційній діяльності: їх роль у забезпеченні потреб здобувачів освіти ЗП(ПТ)О».

Під час вебінару розлядались питання:

o   Стан забезпечення здобува у чів освіти ЗП(ПТ)О навчальною літературою у 2022/2023 н. р. Замовлення навчальної літератури на 2023/2024 із загальносвітніх дисциплін для 10 класу (Кочурко Алла Валеріївна, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області).

o   Проєктна діяльність – складова інноваційного розвитку сучасних бібліотек та професійного зростання бібліотекарів (Лупан Алла Сільвестрівна, головний методист Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки       ім. М. Івасюка).

o   Арттерапія як інструмент роботи з користувачами бібліотеки в умовах військового часу (Краснова Алла Миколаївна, завідуюча відділом обслуговування учнів 5-11 класів Чернівецької обласної бібліотеки для дітей).

o   Інноваційні послуги в бібліотечно-інформаційній діяльності: їх роль у забезпеченні потреб здобувачів освіти ЗП(ПТ)О.

o   Бібліотечний простір бібліотеки ЗП(ПТ)О – реальний та віртуальний (Долженко Олена Валеріївна, бібліотекар Чернівецького професійного залізничного ліцею).










Немає коментарів:

Дописати коментар