середа, 28 вересня 2022 р.

Засідання Школи професійної майстерності викладачів

              Сьогодні навчальний процес відбувається у незвичних для нас умовах. Це виклик не тільки для дітей, сімей, а й для педагогів. У непрості часи війни дорослі, як і діти, так само переживають стрес і тривогу. Наші відчуття підсилені. Тому у нинішніх умовах ми повинні перемістити  увагу на підтримку і нормалізацію психічного стану здобувачів освіти та самих себе. Зараз це нормально.

І тому саме одним із питань, що розглядались сьогодні, 28 вересня, на засіданні Школи професійної майстерності викладачів, було питання «Психолого-педагогічні засади роботи в кризових умовах». Практичний психолог ліцею Семенчук Н. В. зауважила,  що не зайвим буде нагадати педагогам про турботу про себе. Слід пам’ятати,  що для того, щоб надавати допомогу здобувачам освіти, продуктивно працювати – необхідно відновлювати свій власний ресурс, задовольняти свої базові потреби.

«Сучасні інтернет-ресурси в роботі педагога» – друге питання, яке розглянулось на  засіданні Школи. Викладач Попов А. Ф. розглянув сучасні інтернет-ресурси та додатки і їх використання в щоденній роботі педагогів.

Присутні педагоги долучились до обговорення. На завершення схвалили план роботи Школи на поточний навчальний рік.

 Дякуємо нашим колегам за те, що поділились своїми знаннями та досвідом і впевнені, що вони стануть корисними у  професійній діяльності.












Немає коментарів:

Дописати коментар