четвер, 13 лютого 2020 р.

Молодіжно-розважальна програма «Кохання по-українськи»


       Символом українського кохання завше була душа, точніше – серце. Кохання – це таємниця, а любов – це ключ від неї. Як правило, кохання закінчується тоді, коли втрачається його загадковість і неповторність. Кохання – то почуття, якого завжди бракує, це стан душі, якого прагнеш, мрія, якою живеш вічно. Кохання – це святе почуття, яке заслуговує на свій день, на своє свято – свято найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення.
     13 лютого 2020 року, напередодні Дня закоханих, в актовій залі ліцею  зібрались працівники та учні на молодіжно-розважальну програму «Кохання по-українськи». Присутні мали змогу помандрувати країною любові, українськими святами Кохання, які налічують не одне тисячоліття і відзначаються протягом усього року (свято Рожаниць, Івана Купала, День Святих Петра і Февронії, Покрови). Питання «Де знайти свою половинку?» завжди актуальне. І саме сьогодні, на святі, четверо дівчат та хлопців «шукали свою половинку». Ведучі допомагали парам дізнатися більше один про одного і зробити свій вибір. Задавали  питання, проводили конкурси. В результаті веселої, дотепної гри співпали три пари, які довели, що кохати – це значить творити.
     Організували свято педагогічні працівники  Скларенко О.Т., Бреник Г.В., Федірчик Л.Я., Дудар В.Д., художник Григорець А.В., та учні ліцею.













Немає коментарів:

Дописати коментар