середу, 31 жовтня 2018 р.

Засідання Школи педагогічної майстерності майстрів в/н

   Сучасність висуває високі вимоги до педагога-майстра. Ринок праці все більше вимагає кваліфікованих, досвідчених людей, здібних як до фізичної, так і до розумової праці, до активної діяльності на підприємстві. І ці вимоги до спеціалістів та кваліфікованих робітничих кадрів постійно зростають. Основною вимогою сьогоднішнього дня є підвищення якості підготовки майбутніх робітників. Виконання системою профтехосвіти цієї задачі в значній мірі залежить від подальшого підвищення та укріплення ролі майстра виробничого навчання – основного вчителя професії і вихователя молодих кваліфікованих робітників. Майстер – центральна фігура навчального процесу в професійно-технічному навчальному закладі. І тому, постійне вдосконалення професійної майстерності майстра виробничого навчання, є головною умовою подальшого підвищення якості навчально-виробничої роботи. Однією з ефективних форм підвищення професійної майстерності є Школа педагогічної майстерності.
       31 жовтня 2018 року в ліцеї відбулось чергове засідання Школи педагогічної майстерності майстрів виробничого навчання, яке провів досвідчений майстер Герасим’юк Г.А. (керівник Школи). Розглядались такі питання: особливості впровадження стандартів професійної освіти на основі компетентностей, вивчення індивідуальних особливостей учнів, їх інтересів та потреб. Присутні активно включились в обговорення, обмінялись думками.
    У засіданні взяли участь заступник директора з НМР Калетник Р.В., старший майстер Федорович Е.Л., голова методичної комісії слюсарів з ремонту автомобілів Кавуля Т.Л. та методист ліцею Попова С.М.





     

Немає коментарів:

Дописати коментар