четвер, 14 грудня 2017 р.

Арабські та римські цифри в документах

Характерною рисою сучасного етапу науково-технічного розвитку є комп'ютеризація найрізноманітніших сфер людської діяльності. Електронно-обчислювальні машини міцно увійшли до нашого життя. Без них не обходиться жодна сфера людства. У лічені хвилини вони виконують такі операції, на здійснення яких при колишніх методах знадобилися б довгі роки.
Тому вимоги, що висувають роботодавці до кваліфікації та якості робочої сили у сучасних умовах, зобов'язують операторів комп'ютерного набору до набуття більш складних професійних знань, опанування висот професійної майстерності.

14 грудня 2017 року, згідно плану роботи методичної комісії, майстер виробничого навчання Харіна М. І. провела відкритий урок виробничого навчання у групі № 11. Тема уроку: Арабські та римські цифри у поєднанні з текстовим матеріалом. Перевірка знань, здобутих на попередніх уроках, проводилась у вигляді комп’ютерного тестування та бліц-опитування. Пояснення нового матеріалу доповнили мультимедійна презентація та виконання майстром трудових прийомів, які відображались на екрані. Міжпредметні зв’язки з машинописом, основами роботи на ПК та ТКОІ сприяли кращому засвоєнню нового матеріалу. 









Немає коментарів:

Дописати коментар