середу, 10 травня 2017 р.

Триває тиждень водіїв автотранспортних засобів

      Автомобіль – символ руху. Сучасні вимоги до фахівців, які хочуть отримати престижну та цікаву роботу, обов'язково включають наявність водійських прав. А щоб стати водієм- професіоналом потрібно прикласти зусиль та гарно навчатись.
     З метою виявлення і підтримки творчо обдарованої молоді, їх майстерності та професійної підготовки водіїв автотранспортних засобів, сьогодні, 10 травня 2017 року, в рамках фахового тижня професії «Водій автотранспортних засобів», було проведено теоретичну частину фахового конкурсу. Вона включала тестові завдання з правил і безпеки дорожнього руху та будови автомобіля.
      Учні також розв’язували проблемні ситуації та пояснювали свої дії у випадках:  «Відмова гальм на крутому спуску», «Під час руху автомобіля пробилося колесо», «Що робити, якщо ваш автомобіль загорівся?», «Занос автомобіля з переднім приводом та з заднім приводом», «Щоденне ТО автомобіля».

      Цікавою була практична вправа «Накачування коліс», у якій представники навчальних груп 26, 27, 2, 4 мали змогу позмагатися на вправність та швидкість. Першість здобула команда групи № 4. 








Немає коментарів:

Дописати коментар