понеділок, 19 грудня 2016 р.

Урок доброти і милосердя

        19 грудня  українці вшанують Святого Миколая. День Миколая святкують урочисто. Люди люблять це свято, бо його вважають захисником усіх бідних та знедолених, який за життя ніс тільки добро. Діяння Святого стали причиною появи багатьох легенд та переказів. За легендами він опікується подорожуючими та воїнами, був покровителем усіх тварин, дітей та допомагає бідним. Його вважають охоронцем людей.
     І ось сьогодні Скляренко О.Т., класний керівник групи № 11, провела урок доброти і милосердя. Доброта, сердечність, людяність, милосердя – найвищі людські цінності, виховання яких є надзвичайно важливим для підростаючого покоління. Ольга Тарасівна звернула увагу учнів на те, що кожен з них унікальний. Що сенс світу надаємо ми, люди. І ми є величезною силою добра в цьому світі. Урок проводився з елементами тренінгу. Вправи «Коло асоціацій», «Квітка доброти», «Ти – мені, я – тобі», «Чарівні слова» сприяли невимушеній атмосфері. Під час вільного спілкування учні мали змогу задуматись над поняттями людської порядності, людської сутності. Напередодні учні групи писали листи до Святого Миколая. З дозволу учнів, класний керівник зачитала деякі з них. Наші діти просять у Святого здоров’я собі і рідним, успіхів, а саме головне миру для України.

      На завершення Ольга Тарасівна побажала учням успіхів у постійній роботі над собою, щоб множилися зерна добра у дитячих душах. Щоб кожен осмислив свою життєву позицію і став добрішим, кращим, досконалішим. Разом усі склали правила доброти і милосердя.










Немає коментарів:

Дописати коментар