вівторок, 11 грудня 2018 р.

КВК з інформатики


       Інформатика стала частиною нашої повсякденної дійсності. Сьогодні вона змінює не тільки матеріальні основи багатьох соціально-економічних і науково-технічних процесів, але й наші уявлення про навколишній світ, про форми і методи його пізнання. Роль інформатики в розвитку суспільства надзвичайно велика.
       І саме з метою формування теоретичної бази знань з основ інформатики, розвитку пізнавального інтересу, творчого мислення, прагнення постійно знайомитись з найсучаснішими досягненнями науки і техніки, ефективного використання сучасних комп’ютерно-інформаційних технологій, 11 грудня 2018 року, викладач інформатики Калетник Р.В. провів позаурочний навчальний захід «КВК з інформатики».  
           КВК – це завжди цікаво та весело. У двобої зійшлися команди «Сімпсони» (група № 31) та «Гуглики»  (група № 21). Цікавими були конкурси, запропоновані командам ведучими Івановою Діаною та Андроником Дмитром: Девіз команди та назва команди (заздалегідь підготоване відео), Емблема, Розминка, Швидкі клавіші, Операції з інформацією, Розгадай ребус, Показуха, Інтернет в житті людини.
      Як і годиться, в кожному змаганні є переможці. Отже, за результатами конкурсів, з різницею в один бал, перемогу отримала команда «Гуглики».
       Дякуємо командам за цікаву гру. Бажаємо учням надалі залишатися такими ж кмітливими, розумними та дотепними.













1 коментар:

  1. Молодець, Руслан Вікторович! Матеріал має практичну спрямованість та сприяє розвитку творчих здібностей.

    ВідповістиВидалити