вівторок, 18 червня 2019 р.

Підсумки методичної роботи ліцею за навчальний рік


Методична робота – один із важелів управління освітнім процесом. Вона  має бути спрямована на розвиток у педагогічних працівників вимогливості до себе, бажання пошуку раціональних методів роботи. Методична робота є обов’язковим компонентом педагогічної праці кожного викладача, майстра виробничого навчання та вихователя, а також є тією рушійною силою, яка потребує постійного оновлення знань педагогів, спонукає їх до самоосвіти і самовдосконалення. Вона є епіцентром складних стосунків усіх учасників освітньої діяльності.
Сьогодні, 18 червня 2019 року, згідно плану роботи ліцею, відбулося чергове засідання педагогічної ради, на якому розглядалось питання методичної роботи.
Із звітом про методичну роботу виступила методист Попова С.М. Вона проаналізувала колективну, групову та індивідуальну форми методичної роботи, яка проводилась протягом 2018/2019 навчального року. Методист подякувала колегам за роботу та завершила доповідь словами Гордона Драйдена «Пам’ятай: усі ми разом розумніші, ніж кожен із нас».








Немає коментарів:

Дописати коментар